Welkom bij Anderland


Start uitverkoop wegens sluiting webshop!

Opgelet: alle betalingen per overschrijving, verzendkosten worden berekend aan het einde van de bestelling. (geen gratis verzending zoals foutief wordt weergegeven, mijn excuses, ik krijg het niet verwijderd.)


We trachten de webshop zo goed mogelijk bij te houden. We verontschuldigen ons voor eventuele fouten.


Update 30 december 2019

Een aantal body`s en mutsen werden nog toegevoegd, er komen zo snel mogelijk nog enkele kledingstukken van Maxomorra bij.

 

Update 19 december 2019

Een groot deel van de producten zijn reeds beschikbaar voor aankoop. Geniet onder andere van 60% korting op alle nog aanwezige draagdoeken en dragers.

Opgelet: bij het selecteren van producten geeft de website aan dat er gratis verzending is, dit is niet correct. De verzendkosten worden weergegeven nadat u uw adres heeft ingevuld. Er kan gratis worden afgehaald te Mechelen.


Update 15 december 2019.
We starten binnenkort met de definitieve uitverkoop. Op dit ogenblik zijn we de resterende goederen aan het groeperen zodat deze binnenkort aan sterk verminderde prijzen de webshop kunnen verlaten.

 

Mandje  

0,00 € Verzending

0,00 € BTW

0,00 € Totaal

Prijzen zijn inclusief btw

Afrekenen Mandje

Courtesy of Africa - freedigitalphotos.net
Bekijk in volledige grootte

Maxomorra Jumpsuit / Kruippakje - Horses

Jumpsuit / Kruippakje van Maxomorra in maat 62/68.

Dit kruippakje heeft lange mouwen.

100% biologisch katoen.

 

Meer details

8,00 €

In uitverkoop Uitverkoop!

AMAX-AU13-JS-HOR

1 artikel op voorraad

Maxomorra is een Zweeds kledingmerk dat gekenmerkt wordt door zijn eenvoud, lekker kleurrijk is, heel praktisch en van degelijke kwaliteit. Het merk is GOTS gecertificeerd en maakt deze kruippakjes uit 100% biologisch katoen.

De kruippakjes zijn voorzien van een drukknoopsluiting die loopt vanaf de hals naar het beentje, zodat je het makkelijk aan en uit kan doen. Ideaal als pyjama, maar ook uitermate geschikt om overdag in te spelen. Deze kruippakjes zijn ook ideaal tijdens het dragen, ze houden je kleintje lekker warm in de draagdoek of de babydrager.


Gemaakt van 100% biologisch katoen.