Welkom bij Anderland


Start uitverkoop wegens sluiting webshop!

Opgelet: alle betalingen per overschrijving, verzendkosten worden berekend aan het einde van de bestelling. (geen gratis verzending zoals foutief wordt weergegeven, mijn excuses, ik krijg het niet verwijderd.)


We trachten de webshop zo goed mogelijk bij te houden. We verontschuldigen ons voor eventuele fouten.


Update 30 december 2019

Een aantal body`s en mutsen werden nog toegevoegd, er komen zo snel mogelijk nog enkele kledingstukken van Maxomorra bij.

 

Update 19 december 2019

Een groot deel van de producten zijn reeds beschikbaar voor aankoop. Geniet onder andere van 60% korting op alle nog aanwezige draagdoeken en dragers.

Opgelet: bij het selecteren van producten geeft de website aan dat er gratis verzending is, dit is niet correct. De verzendkosten worden weergegeven nadat u uw adres heeft ingevuld. Er kan gratis worden afgehaald te Mechelen.


Update 15 december 2019.
We starten binnenkort met de definitieve uitverkoop. Op dit ogenblik zijn we de resterende goederen aan het groeperen zodat deze binnenkort aan sterk verminderde prijzen de webshop kunnen verlaten.

 

Mandje  

0,00 € Verzending

0,00 € BTW

0,00 € Totaal

Prijzen zijn inclusief btw

Afrekenen Mandje

Courtesy of Africa - freedigitalphotos.net

Verzenden en retourneren

Verzenden
Goederen die wij op voorraad hebben worden, na betaling, naar u verzonden. Wij versturen de bestellingen 3x per week .


Verzendkosten

De verzendkosten worden berekend aan de hand van het gewicht van uw bestelling. Hieronder vindt u een indicatie, de uiteindelijke verzendkosten kunnen hiervan afwijken.
België (tot 2 kg): € 6,00
België (tot 10 kg): € 8,00
Nederland (tot 10 kg): € 18,00
G.H.Luxemburg (tot 10 kg): € 18,00

Levertijd binnen België, naar Nederland of G.H.Luxemburg bedraagt onder normale omstandigheden 2 werkdagen.

Retourneren
Tijdens de uitverkoop kunnen wij geen retourzendingen aanvaarden. De enige uitzondering hierop zijn mogelijkse fabricagefouten. Mocht u toch niet tevreden zijn over uw aankoop, gelieve ons dan te contacteren zodat wij een oplossing zoeken. Gelieve er rekening mee te houden dat het uw verantwoodelijkheid is om het product op uw kosten aan ons te bezorgen. Het product moet zich in de originele verpakking bevinden en ongebruikt, ongewassen en onbeschadigd zijn.