Welkom bij Anderland


Start uitverkoop wegens sluiting webshop!

Opgelet: alle betalingen per overschrijving, verzendkosten worden berekend aan het einde van de bestelling. (geen gratis verzending zoals foutief wordt weergegeven, mijn excuses, ik krijg het niet verwijderd.)


We trachten de webshop zo goed mogelijk bij te houden. We verontschuldigen ons voor eventuele fouten.


Update 30 december 2019

Een aantal body`s en mutsen werden nog toegevoegd, er komen zo snel mogelijk nog enkele kledingstukken van Maxomorra bij.

 

Update 19 december 2019

Een groot deel van de producten zijn reeds beschikbaar voor aankoop. Geniet onder andere van 60% korting op alle nog aanwezige draagdoeken en dragers.

Opgelet: bij het selecteren van producten geeft de website aan dat er gratis verzending is, dit is niet correct. De verzendkosten worden weergegeven nadat u uw adres heeft ingevuld. Er kan gratis worden afgehaald te Mechelen.


Update 15 december 2019.
We starten binnenkort met de definitieve uitverkoop. Op dit ogenblik zijn we de resterende goederen aan het groeperen zodat deze binnenkort aan sterk verminderde prijzen de webshop kunnen verlaten.

 

Mandje  

0,00 € Verzending

0,00 € BTW

0,00 € Totaal

Prijzen zijn inclusief btw

Afrekenen Mandje

Courtesy of Africa - freedigitalphotos.net

Dragen / Er zijn 29 producten.

Subcategoriën

Geweven draagdoeken

Geweven draagdoeken zijn veelzijdig: draag je kind op de buik, op de rug of op je heup. Deze draagdoeken geven jou en je kindje de perfecte ondersteuning.

Rekbare doeken

Rekbare doeken zijn ideaal voor de pasgeborene en de jonge baby's. Het voordeel van deze doeken is dat je ze op voorhand kan knopen en de baby er dan bij aankomst in kan plaatsen.

Mei Tai

De Mei Tai is een Aziatische babydrager en bestaat uit een rechthoekig lijf met lange banden op de hoekpunten. De Mei Tai kan gebruikt worden op de buik, de rug en de heup. Deze dragers vereisen minder knoopervaring dan een draagdoek en kunnen dan ook makkelijk door bijv. de grootouders gebruikt worden. Ook papa draagt graag met een Mei Tai.

Draagzakken

Met een voorgevormde drager kun je je kindje makkelijk op de buik, de rug en vaak ook op de heup dragen. Een voorgevormde drager is ergonomisch en eenvoudig in gebruik.

Poppendoek

Wat is er leuker dan je eigen pop of knuffel mee te nemen, net als mama of papa. Op de rug, op de buik of op de heup. Met een mini-ringsling, draagdoek of SSC.

Draagjassen en covers

Draag je kindje de winter door met deze mooie draagjassen en covers.